Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Albatross Studios

8,8

Het is altijd weer een hartelijk welkom als we een bezoek brengen aan Albatross Studios. De eigenaren Alex en Manolis ontvangen je met open armen. Oprechte gastvrijheid, waar ze nog echt de tijd voor je nemen. Zo halen Alex en Manolis alle gasten persoonlijk op van het vliegveld, wat een service! Maar dit is niet de enige reden waarom wij hier iedere keer weer terugkomen. De ligging vinden wij ook super. We komen helemaal tot rust als we aan het zwembad liggen en uitkijken op de kleine haven en de zee. Als we even wat anders willen dan het zwembad, zijn we zo op het zandstrandje dat aan de overkant van de weg ligt. Daarnaast zijn er genoeg restaurantjes in de buurt waar we heerlijk kunnen eten. Ideaal!

Vanaf ons appartement lopen we zo naar Kefalos. Dit rustige dorpje is volgens ons wel één van de meest authentieke dorpen op Kos. Hier krijg je het échte Griekse leven nog mee. Bezoek ook eens de stranden in de buurt van Kefalos, mooi om te zien maar ook heerlijk om te relaxen! Een andere leuke tip is om met een boot een dagtocht te maken naar het kratereiland Nissyros.

(Let op: je wordt persoonlijk opgehaald van de luchthaven door de eigenaren Alex en Manolis.)

Lees verder

  • Altijd uitzicht op zee
  • Zwembad met kleine bar
  • Gelegen aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,8

Klantwaardering

gebaseerd op 12 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Vivian en Kees - 20 oktober 2016
"Mijn vrouw en ik waren van 20 oktober tm 27 oktober 2016 in het appartementencomplex, wij waren de enige gasten in die periode. De eigenaren, Manoli en Sevi, alsmede Maria zijn zeer gastvrije en hartelijke mensen. Wij hebben niets gemerkt van eerdere commentaren dat zij geen interesse zouden hebben als je geen gebruik van hun bar zou maken, integendeel. Wij hadden inclusief ontbijt, welke eenvoudig was, maar hebben met een kleine bijbetaling elke ochten van een heerlijk Engels ontbijt, door Revi..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
3,8%
Stel ouder dan 30 jaar
88,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
3,8%
Groepen vrienden
3,8%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=101295


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)