Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Luna Miramar

De gezellige appartementen Luna Miramar (voorheen Luna Perola do Algarve) heeft fijne ligging: na een gezellige wandeling is zowel het oude als nieuwe centrum (de Strip) te bereiken en ook het schitterende goudgele zandstrand ligt op loopafstand. Geen zin om te lopen? Met een bus sta je nog sneller op de knusse straatjes van het historische centrum, in een bruisende discotheek op de strip of met je voeten in het warme zand.

De appartementen zijn comfortabel ingericht en zijn in een U-vorm om het grote zwembad gebouwd. Voor eventuele kinderen is er een kinderzwembad en speeltuin, zodat een dagje bij het appartement blijven voor iedereen aantrekkelijk is. Bij het restaurant en de bar van het hotel kun je lekker wat drinken en eten, maar zelf iets bereiden in het keukentje van het appartement kan ook; ideaal dus dat er een supermarkt op steenworp afstand van dit pas gerenoveerde complex ligt.

Lees verder

  • Rustige ligging
  • Comfortabele appartementen
  • Recentelijk gerenoveerd

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Hoeft niet anoniem - 4 september 2015
"Het is een fantastisch hotel"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
20%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
20%
Groepen vrienden
40%
Overige groepen
20%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=157132


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)