Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Dorisol Estrelicia

Het moderne Hotel Dorisol Estrelicia ligt aan de zuidkust van Madeira, op ongeveer 2 kilometer afstand van het centrum van Funchal. Het strand is gemakkelijk aan te lopen en wanneer je de sfeervolle hoofdstad wilt bezoeken, kun je kosteloos gebruik maken van de shuttle bus.

Je voelt je waarschijnlijk direct thuis in de strakke hotelkamers met kleurrijke elementen. Nadat je lekker uitgeslapen wakker wordt, kun je in het restaurant terecht voor een ontbijtbuffet en dit is tegelijk de plek waar het diner wordt opgediend. Voor een lekker drankje kun je terecht op het zonneterras of bij de piano bar.

Hotel Dorisol Estrelicia deelt verschillende faciliteiten met 2 naastgelegen hotels, maar daardoor kun je hier ook  van alles ondernemen. Je kunt je backhand oefenen op de tennisbaan, relaxen in de jacuzzi of pootje baden in één van de zwembaden. Trouwens, de ligbedjes rondom het zwembad zien er ook wel heel verleidelijk uit…

Lees verder

  • Strak ingerichte hotelkamers
  • Diverse sportieve activiteiten
  • Sauna, solarium en jacuzzi
  • Gratis shuttle bus naar centrum van Funchal

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Lydia - 1 oktober 2016
"Een oud hotel die ze opgeknapt hebben. Kamers: netjes maar klein, nieuwe badkamer maar let op, Sunweb heeft geen kamers met balkon en dat miste ik wel. Lekker groot en diep zwembad. Wij hebben mooi weer gehad maar bij minder weer, heeft het hotel ook een binnenzwembad. Ben je slecht ter been of een mindere conditie.......dan raad ik het hotel af. Aangezien deze op een steile helling ligt! Eten is prima voor een 3* hotel. Vooral de salade's zijn lekker. Ligt op vrij centraal: helling af naar ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
28,6%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
42,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
14,3%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
14,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=183009


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)