donderdag 4 januari, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Vila Vicencia

Toen we aankwamen in Vila Vincencia werden we warm verwelkomd door de eigenaresse Gina. Er werd meteen een kan koffie voor ons gezet. Zo, eerst even bijkomen van de reis en genieten van de mooie omgeving. Want mooi is het hier zeker! Het hotel ligt verscholen achter een tuindeur in een tuin vol met bloemen. Gina vertelt ons over haar kleinschalige hotel. En daar worden we nog enthousiaster van. Het ziet er allemaal prachtig uit! Hoe we hier onze dag doorbrengen? Eerst heerlijk ontbijten in de serre of in de zon op het terras om vervolgens op een ligstoel neer te strijken en in alle stilte een boek te lezen. Op de achtergrond hoor je alleen de vogeltjes fluiten in de tuin. Hier komen we pas écht tot rust!

Hotel Vila Vincencia ligt in het nieuwe centrum van Funchal. Eigenlijk is deze plaats de place-to-be op het eiland. Het heeft kronkelende steegjes met winkeltjes en van die kleine restaurantjes, welke later op de avond ook als bar dienen. Al met al is vooral de sfeer in de avond leuk, als je door de steegjes loopt en de Fado muziek hoort spelen uit de vele restaurantjes.

Lees verder

 • Uniek hotel
 • Stijlvol boutique hotel
 • Goede sfeer
 • Midden in het centrum

Faciliteiten

 • Totaal aantal kamers: aantal 29
 • Authentieke accommodatie
 • Kluisje (bij de receptie)
 • Lobby

Meer faciliteiten

Ligging en omgeving

 • In het centrum
 • Afstand tot oude centrum circa 2 kilometer
 • Aan zee (geen strand)
 • Afstand tot luchthaven circa 20 kilometer

Lees verder

Verzorging

Logies ontbijt

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 5 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

E.Willms en A.Visser - 4 maart 2017
"Villa Vicencia is een leuk en klein hotel van waar je zo het nieuwe centrum in stapt wij hadden een kamer op de begane grond met een terrasje grenzend aan de mooie goed onderhouden tuin en het zwembad.Alles zag er schoon, fris en goed verzorgd uit zo ook het ontbijt voor iedereen was er wel iets. Het personeel was zeer vriendelijk en attent. Zee,winkels,bushalte,terrasjes,restaurantjes alles dichtbij met als mooiste restaurant de buren.Wij hebben er erg van genoten."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
10,9%
Stel ouder dan 30 jaar
81,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
7,3%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=117665


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)