Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel IPV Palace & Spa

Hotel IPV Palace & Spa is een prachtig hotel vrijwel direct aan het strand. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al met je voeten in het zand. De kamers zijn modern ingericht en er zijn faciliteiten voor jong en oud. Wat dacht je van een spa om extra tot rust te komen en een fijn terras waar je lekker kunt eten en nippen van een drankje? Kinderen worden vermaakt bij de miniclub en de allerkleinsten kunnen met water spetteren in het kinderbadje.

Lees verder

  • Miniclub
  • Moderne kamers
  • Uitgebreide spa
  • Twee restaurants & bars
  • Vrijwel direct aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Dushi - 11 september 2016
"Goed hotel, mooie entree, grote kamer en badkamer. Eten is van goede kwaliteit. Personeel in het restaurant is zeer dienstverlenend en vriendelijk. Zo ook de medewerkster van de klantenservice. De ligging vonden wij prima, centraal tussen Marbella, Mijas en Torremolinos, maar zonder auto is er in de directe omgeving weinig te doen. Wil je wat winkels en de gezelligheid opzoeken dan is het toch gauw meer dan 25 min lopen. Wij namen dus meestal de auto."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
20%
Stel ouder dan 30 jaar
50%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
10%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
10%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
10%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=4936841


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)