Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Fiesta Park

Hotel Fiesta Park ligt vlak bij het gezellige, oude centrum, aan de kant van het langgerekte Poniente strand. Op dit strand geniet je van zon, zee en een mooi uitzicht op de schuin aflopende, voor Benidorm zo kenmerkende, rots die voor de kust ligt. Ook zo kenmerkend is 'het balkon'. Vanaf hier kijk je uit over zee en de stranden van deze bruisende badplaats, prachtig!

Relaxen is erg belangrijk in Hotel Fiesta Park en daarom is er een fijn zwembad met daaromheen een groot terras met ligbedden. Hier kun je heerlijk van een zonnige dag genieten, terwijl je nipt van een fleurige cocktail. Ben je graag een beetje sportief bezig tijdens de vakantie, ga dan een uurtje naar de fitnessruimte, of maak een wandeling over de lange wandelboulevard. Kinderen kunnen natuurlijk lekker spelen in en om het zwembad, maar ook in de kleurrijke speelruimte. ’s Avonds staat er een uitgebreid buffet voor je klaar en wordt er gezorgd voor een leuke show!

Lees verder

  • Mooi zonneterras met ligbedden
  • Elke avond een leuke show
  • Kleurrijke kinderspeelruimte
  • Op loopafstand van Poniente strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Fam.van Beek en Massaar - 3 oktober 2016
"Fiesta Park is een gezellig hotel,met een ligging dichtbij de oude stad, het levante strand en het poniente strand.We hebben heerlijk gegeten.en de service is geweldig.De kamer werd goed schoongemaakt. Elke avond gezellige muziek, en leuke animatie. Dit hotel staat zeker op ons lijstje, om het nog eens over te doen. Fam. A.J.van Beek Fam. J.C.Massaar beiden uit Leiden"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
26,7%
Stel t/m 30 jaar
26,7%
Stel ouder dan 30 jaar
6,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
13,3%
Groepen vrienden
13,3%
Overige groepen
13,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=181721


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)