Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Gran Bali

8,1

Een verblijf in Hotel Gran Bali maakt een heerlijke zonvakantie aan de Costa Blanca onvergetelijk. Met een hoogte van maar liefst 186 meter is Gran Bali het hoogste hotel van Europa. En natuurlijk heb je door deze hoogte een uniek en schitterend uitzicht over de Costa Blanca.

Niet alleen de buitenkant is een architectonisch hoogstandje, ook aan het interieur is veel zorg en aandacht besteed. De elegante kamers bieden een prachtig uitzicht en dragen bij aan een comfortabel verblijf. Ook de spa waar je terecht kan voor ontspannen behandelingen is mooi vormgegeven.

Natuurlijk is er ook buiten het hotel genoeg te beleven deze vakantie. Zonnen kan aan het grote zwembad en op nog geen 400 meter is het Poniente strand al te vinden. In de directe omgeving zijn verschillende restaurants en winkels aanwezig. Dat kan alleen maar een heerlijke vakantie worden in een bijzonder viersterrenhotel met en een goede ligging in de wijk La Cala.

Lees verder

  • Hoogste hotel van Europa
  • Stijlvol ingericht
  • Schitterend uitzicht

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,1

Klantwaardering

gebaseerd op 11 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

6 April 2016
"mooi hotel, mooie kamer en meer dan genoeg eten keuze genoeg. Alleen wat we de eerste avond kregen een paar droog uitziende boterhammen met kaas en ham was beslist geen topper. Ciska jullie hostess had gevraagd voor een koude salade maar dat was zeker teveel werk. Dat was erg jammer. Personeel was voor de rest prima"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
3,6%
Stel t/m 30 jaar
19%
Stel ouder dan 30 jaar
36,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
9,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
21,4%
Groepen vrienden
1,2%
Overige groepen
8,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=56137


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)