Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Mar Blau

Het kleinschalige Mar Blau ligt op een perfecte plek in Benidorm: aan een gezellig parkje, tegenover het prachtige, langgerekte Poniente-strand. Je hoeft alleen maar door het parkje te lopen en de mooie wandelboulevard over te steken en je staat al met je voeten in het zand. Ook als je van wat drukte houdt, dan zit je hier goed: het hotel zit echt pal naast het leuke, oorspronkelijke centrum en ook de levendige winkelstraat is vlakbij. Daar komt nog bij dat hét uitzichtpunt op steenworp afstand ligt en je ook gemakkelijk naar het Levante-strand kunt wandelen.

De kamers van het eenvoudige hotel zijn netjes ingericht en vanuit de kamers aan de zeezijde heb je een adembenemend uitzicht over zee en een deel van de bruisende stad. De bar zorgt voor lekkere drankjes en heb je trek in wat lekkers tussendoor, dan wordt er bij de snackbar gezorgd voor verschillende snacks. Drie keer per dag staat er een buffet voor je klaar in het gemoedelijke restaurant, dat uitzicht heeft op de mensen die gezellig in het park zitten en over de boulevard flaneren.

Lees verder

  • Kleinschalig & gemoedelijk hotel
  • Adults only
  • Pal naast het oude centrum
  • Poniente-strand op steenworp afstand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

ron - 11 juli 2016
"goed hotel zeer goede ligging zeer vriendelijk personeel probleem woord gelijk goed op gelost alleen erg gehorig op de kamer rond het hotel rustig"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
100%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=1153550


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)