Koningsdag: Contact Center gesloten

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Fergus Maripins

8

Hotel Fergus Maripins heeft de perfecte locatie! Het hotel ligt namelijk direct aan de boulevard en het strand van Malgrat de Mar. Op de boulevard vindt u veel verschillende kleine kraampjes, waar u gezellig langs kunt wandelen. Ook het centrum van Malgrat de Mar ligt op slechts 150 meter afstand en kent veel leuke restaurants en winkels. Bij het hotel zelf zal u zich ook geen minuut vervelen. U kunt heerlijk luieren naast het zwembad of bij een actieve bui een potje biljart of tafeltennis spelen. De kleintjes kunnen terecht in de miniclub en het animatieteam zorgt ook voor een leuk afwisselend programma. Wilt u er toch een dag op uit met de kids? Dan is een bezoek aan Marineland zeker aan te raden. De combinatie van zwembaden en een klein dierenpark zal zeker bij hen in de smaak vallen!

Lees verder

  • Centrale ligging
  • Alle kamers zijn met balkon
  • Leuke miniclub voor de kleintjes

Verzorging

prijzen zien & boeken
8

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Familie Bongers. - 20 juli 2013
"Het verblijf in Hotel Fergus Maripins was naar alle tevredenheid. Het personeel was erg vriendelijk, een prachtige ligging. Het eten was goed verzorgd, alleen zouden we graag hebben gezien dat er bij alle onderdelen van het buffet kaartje stonden met wat het eten was. Een hotel wat zeker aan te raden is."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
5,6%
Stel t/m 30 jaar
38,9%
Stel ouder dan 30 jaar
16,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
22,2%
Groepen vrienden
5,6%
Overige groepen
5,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=102569


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)