Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel San Eloy

Het levendige San Eloy ligt op een rustige lokatie buiten het centrum van Tossa de Mar. Als je aan komt, dan valt meteen het bijzondere gebouw op: San Eloy bevindt zich in een kasteel!

De kamers en appartementen van Aparthotel San Eloy zijn netjes ingericht en kijken uit op het mooi aangelegde terrein waar de faciliteiten liggen. Er is een zwembad waar verschillende waterspellen georganiseerd worden en een zwembad waar je lekker rustig een duik kunt nemen. Voor kinderen is er een kinderbadje, een speeltuintje en wordt er van alles georganiseerd. Zij hoeven zich in dit vakantieparadijs geen moment te vervelen. ’s Avonds gaat het feest gewoon door: kinderen kunnen dansen tijdens de minidisco en daarna is er een leuke show. Wil je graag naar het strand of het centrum van Tossa de Mar: de minibus van San Eloy brengt je er naartoe.

Lees verder

  • Levendig aparthotel
  • Veel faciliteiten
  • Buiten het centrum
  • Shuttle naar strand en centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

27 May 2017
"we zijn hier met zijn vieren hierna toe geweest helaas is het heel erg op de Engelse gasten in gesteld (dit kon je ook merken in de eet zaal hoe ze met het eten om gingen eigenlijk heel asociaal) , we waren helaas de enige Nederlanders in het hotel , gelukkig hadden we een huur auto dat we elke dag op pad konden , verder was het animatie wel heel goed die de kinderen en ouders van 10.00 tot 24.00 uur goed bezig hielden verder geen luxe maar daar is de prijs ook naar , wij zelf zouden hier niet..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
28,6%
Stel ouder dan 30 jaar
14,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
42,9%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
14,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=190242


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)