Hotel La Palma & Teneguia Princess - inclusief huurauto

terug
dinsdag 4 juli, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel La Palma & Teneguia Princess - inclusief huurauto

8,4

Hotel Princess Teneguia is een mooi hotel in een prachtige omgeving. Dat is ook niet vreemd, want dat is ook waar La Palma bekend om staat. Achter het hotel reiken de bergpieken tot wel 2000 meter hoogte en het beroemde La Zamora strand ligt op ongeveer 1,5 kilometer afstand, waardoor je van de natuur zo de zee in kunt lopen. Doordat het centrum wat verder weg is, kun je hier dus echt in alle rust genieten van een bijzondere aangename locatie.Het hotel is ingericht op totale ontspanning. Met maar liefst 10 zwembaden, waarvan 2 verwarmd, is waterpret vrijwel zeker gegarandeerd. Het grote zwembad is speels ingericht en voorzien van verbindingen via bruggetjes. Er is zelfs een nagemaakt strand bij het zwembad, waardoor je op een comfortabel ligbedje het strandgevoel heel dicht bij je kamer kunt ervaren. Het grote voordeel hiervan is dat je ook nog eens verblijft op basis van all inclusive, zodat drankjes en snacks de gehele dag genuttigd kunnen worden.Tussen al het genieten door kun je er ook voor kiezen om nog even de fitnessruimte te bezoeken, om vervolgens ’s avonds één van de ruime (thema)restaurants uit te proberen. De avonden worden regelmatig afgesloten met leuke animatieshows, waarbij het hele gezin van harte welkom is. Wil je er een dagje op uit? Het bezoeken van de El B...

Lees verder

  • Inclusief voordelige huurauto
  • Rustige omgeving
  • Maar liefst 10 zwembaden
  • Prachtige bergkliffen op de achtergrond
  • All inclusive

Verzorging

All inclusive

prijzen zien & boeken
8,4

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

24 February 2017
"niet vriendelijk voor ouderen vanwege de constante hoogteverschillen die overbrugt dienen te worden naar je kamer en naar het hotel en naar de zwembaden. Dat moet toch anders kunnen d.m.v. liftjes en/of lopende banden."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
9,1%
Stel ouder dan 30 jaar
75,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
9,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
6,1%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=185894


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)