Koningsdag: Contact Center gesloten

Hotel Occidental Lanzarote Playa

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Occidental Lanzarote Playa

8

Hotel Occidental Lanzarote Playa is een goed verzorgd familiehotel waar persoonlijke aandacht wordt besteed aan jong en oud. De ligging is, direct aan de prachtige baai van El Ancla, ideaal te noemen. Vanuit het resort heb je soms zelfs een fantastisch uitzicht over zee. Verder verblijf je hier in een rustige omgeving, zodat je optimaal kunt genieten van een ontspannen verblijf.

De kamers zijn modern en mooi gedecoreerd. Onlangs is het complex volledig gerenoveerd en kun je in de kamers ook nog genieten op je eigen ruime balkon of terras. Dankzij het uitgebreide all inclusive programma kun je je hier de hele dag tegoed doen aan heerlijke gerechten; zowel de lokale- als de internationale keuken is goed vertegenwoordigd.

Dat je hier met het de hele familie terecht kan, merk je al aan de uitgebreide faciliteiten. Sportief bezig zijn of juist meer ontspanning? Hier kun je alle kanten op. Zo zijn er onder andere 3 zwembaden, kun je een middagje minifgolfen of juist lekker bijkomen in de sauna. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zal het animatieteam hier altijd weer met een lach een leuke show presenteren.

Lees verder

  • Rustige en unieke locatie
  • Veel faciliteiten voor jong en oud

Verzorging

prijzen zien & boeken
8

Klantwaardering

gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

23 February 2016
"Eten was vaak niet warm genoeg!!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
4,8%
Stel t/m 30 jaar
28,9%
Stel ouder dan 30 jaar
25,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
25,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,4%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
7,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=153728


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)