App. Es Bolero / Ses Cases d'Or (annex Club Martha’s)

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Es Bolero / Ses Cases d'Or (annex Club Martha’s)

Appartementen Es Bolero / Ses Cases d'Or is een vakantieadres dat aan alle ingrediënten voldoet. Het ligt vlak bij een prachtig zandstrand, niet ver van winkels en restaurants en er is een mooi, groot zwembad voor de nodige uurtjes waterpret. Het is onderdeel van Club Martha's, je mag dan ook gebruik maken van alle faciliteiten van Club Martha's.

Een vakantie in Es Bolero / Ses Cases d'Or is een feestje voor iedereen. Je kunt er heerlijk luieren op een ligbedje in de groene tuin, maar ook kun je mee doen met verschillende activiteiten die het animatieteam organiseert. Voor kinderen is er een miniclub waar zij zich geen moment zullen vervelen.

Eten en drinken is natuurlijk erg belangrijk tijdens de vakantie. Je kunt hier ’s avonds dan ook heerlijk eten in het buffetrestaurant, lekker genieten van pizza en overdag smakelijke snacks bestellen bij de poolbar. Na het diner heb je nog de mogelijk om een dansje te wagen in de discotheek, dat is altijd gezellig!

Lees verder

  • Leuk, enthousiast animatieteam
  • Gebruik faciliteiten Club Martha's
  • Fantastisch vakantieadres
  • Dicht bij schitterend strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

2 September 2016
"Martha' s is een prima verblijf, vooral omdat het vlakbij het centrum is. Het is vooral geschikt voor ouders met kinderen. Druk en gezellig animatieteam wat ik zo zag in programma."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
13%
Stel ouder dan 30 jaar
36,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
28,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
13%
Groepen vrienden
2,6%
Overige groepen
6,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=121215


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)