Hotel Be Live Collection Son Antem - inclusief huurauto

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Be Live Collection Son Antem - inclusief huurauto

Het luxe Hotel Be Live Collection Son Antem ligt midden op de golfbaan en in een prachtige, groene omgeving. Middelpunt is het grote zwembad met daaromheen een fijn zonneterras. Jong en oud zal zich prima vermaken op dit vakantieadres. Een mooie spa met sauna en Turks stoombad zorgt voor de nodige ontspanning en kinderen kunnen vriendjes maken bij de mini- en kidsclub, waar leuke activiteiten voor hen worden georganiseerd. Dit wordt een hele fijne vakantie!

Lees verder

  • Prachtig, luxe hotel
  • Mini- en kidsclub
  • Midden op de golfbaan
  • Mooi, groot zwembad

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Alexander - 17 augustus 2016
"Het hotel is over het algemeen genomen keurig, alleen het verblijf in de kamers was bizar slecht voor een 5 sterren hotel. Douchen met een douche gordijn zoals in de jaren '90. De kamers zijn geen 36m2 maar veel kleiner. De bedden zijn 1,40 meter breed, veel te klein om met twee volwassenen of 1 volwassene + jong volwassene (kind) in te slapen. WiFi op de kamers was slecht. Andere reisorganisaties bieden deze kamers ook aan voor max. 3 pers waarvan 1 kind onder 6 jaar. Er is geen Televisie, alle..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
15,4%
Stel ouder dan 30 jaar
15,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
46,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
23,1%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=201220


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)