Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Gran Oasis Resort - logies

Hotel Gran Oasis Resort is een heerlijk comfortabel en modern hotel. Alles klopt hier tot in de puntjes, wat een verblijf hier meer dan aangenaam maakt. De mooie locatie, tussen de badplaatsen Los Cristianos en Playa de las Americas in, heeft ook nog eens fantastische uitzichten. Vanuit het hotel kijk je zo uit over de golfbaan en de azuurblauwe Atlantische Oceaan.

De prachtige decoraties doen je op een tropisch eiland belanden. Zeker het zwembad is een echt pareltje en omgeven door vele palmbomen. Maar ook op culinair gebied kun je hier op ontdekkingsreis. Het 'Veranda' restaurant serveert uitgebreide buffetten, zodat er voor iedereen iets lekkers bij zit. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven en zullen zij worden vermaakt door een actief animatieteam. Dit maakt dit fijne hotel dan ook geschikt voor jong en oud.

Lees verder

  • Comfortabel en modern hotel
  • Uitzicht over de golfbaan en zee
  • Uitgebreide buffetten

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Bakker - 1 april 2015
"Een geweldig hotel.Ik heb 8 dagen genoten van hoe het eruit ziet. In 1 woord prachtig! Hardwerkend personeel,prachtig appartement,goede schoonmaak, heerlijk eten, heerlijk drinken. Als ik een minpuntje zou moeten opnoemen is dat het wat ver van het strand en winkeltjes is.Maar een taxi kost haast niets."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
40%
Stel ouder dan 30 jaar
20%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
20%
Groepen vrienden
20%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=160496


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)