Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel 3/S Beach Club

7,3

Hotel 3/S Beach is de perfecte keuze om helemaal tot rust te komen. Het charmante complex ligt direct aan een privéstrand in het plaatsje Bitez. Via de trap van het hotel komt u op de gezellige boulevard, welke leidt richting het centrum van Bitez. Laat u heerlijk onderdompelen in de rustige omgeving en de relaxte sfeer die er heerst. Het gastvriendelijke personeel zal er voor zorgen dat het aan niets ontbreekt tijdens uw welverdiende vakantie.

Lees verder

  • Vriendelijk personeel
  • Rustige omgeving
  • Privéstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,3

Klantwaardering

gebaseerd op 18 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Fam.benazzouz/moerkens - 27 juli 2017
"Een mooi uitzicht mooie zwembad animatie was niet aanwezig zoals op de site staat beschreven eten is een ramp ik snap die turkse toeristen die komen niet alles is smerig zuur en overal die smaakloos yochert op de sla on de sla met komkmmer met tomaat in de ochtend in de middag en avond altijd jet zelfde geen variatie vlees eas nergens te bekennen soms kip zonder smaak of geen kruiden geen zout niks wel de yochert weer kamer landzicht niet boeken je kijkt leterlihk tegen een muur muziek aan het z..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
2,7%
Stel t/m 30 jaar
27%
Stel ouder dan 30 jaar
40,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
16,2%
Groepen vrienden
2,7%
Overige groepen
6,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38965


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)