Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Caligo

Op steenworp afstand van het beroemde Kleopatra strand en de Damlatas-grot, liggen de kleinschalige Appartementen Caligo. Een bezoekje aan deze grot is dus makkelijk te maken en omdat het appartement zo goed als aan de voet van het schiereiland ligt, kun je ook gemakkelijk met een busje, taxi of te voet de burcht bezoeken. Deze historische bezienswaardigheid biedt ook nog eens een schitterend uitzicht over Alanya. Rondom het appartement vindt je talloze winkeltjes en restaurantjes en na een gezellige wandeling kom je al snel terecht in de haven van Alanya, waar zich de bazaar met nog meer winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden omheen heeft gevormd.

De appartementen zijn verspreid over vijf gebouwen van slechts vier verdiepingen hoog, waarvoor een zwembad ligt voor de nodige verkoeling. Bij de appartementen kun je bij het restaurant en de sfeervolle poolbar aanschuiven voor heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Het vrolijke personeel zal altijd in zijn voor een gezellig praatje.Lees verder

  • Kleinschalig
  • Dicht bij Damlatas-grot
  • Centrale ligging

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 10 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Dani Papendorp - 18 oktober 2016
"Het eten is naar verhouding niet super. Je kunt beter naar Ravza in de oude haven of green beach voor chiquer. Volksontbijt op zondag is geweldig goed."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
5,7%
Stel t/m 30 jaar
37,7%
Stel ouder dan 30 jaar
33%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,5%
Groepen vrienden
3,8%
Overige groepen
7,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=138069


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)