Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Kleopatra South Star

7,3

In Appartementen Kleopatra South Star geniet u van een heerlijke vakantie. Het beroemde Kleopatra-strand ligt dichtbij en rondom het hotel vindt u diverse winkels en restaurants. Het centrum van Alanya is iets verder gelegen, maar de afstand is goed te overbruggen met een gezellige wandeling. Dus houdt u ervan om zon en strand te combineren met heerlijke etentjes buiten de deur en het ontdekken van cultuur en natuur? Dan zijn deze appartementen de perfecte uitvalsbasis om het bruisende en gastvrije Alanya te leren kennen.

Lees verder

  • Ruime appartementen
  • Dichtbij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,3

Klantwaardering

gebaseerd op 8 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

E.Beumer en N.Faas - 27 september 2016
"wat het appartement betrefd dat vonden wij gewoonweg helemaal niks,het was niet schoon,er was van alles en nog wat niets aanwezig.Wij zouden er niet voor een tweede keer heengaan.Ook het personeel zijn we niet te spreken dus ronduit gewoon niet aan te bevelen."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
4,4%
Stel t/m 30 jaar
36%
Stel ouder dan 30 jaar
17,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
13,2%
Groepen vrienden
7,9%
Overige groepen
15,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37553


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)