Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Azak Beach

6,6

Perfect voor de echte zonaanbidders; Hotel Azak Beach. Direct aan het populaire Kleopatra-strand vindt u dit hotel met fantastisch uitzicht op zee. Vanuit uw hotelkamer loopt u zo het warme zand op. Lopend of per dolmus bereikt u het centrum van Alanya met vele winkels, restaurants en traditionele markten. U begrijpt; met een verblijf in dit hotel heeft u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie binnen handbereik!

Lees verder

  • Direct aan het Kleopatra-strand
  • Dicht bij centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,6

Klantwaardering

gebaseerd op 15 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

2 October 2016
"14 dagen verblijf Azak Beach Hotel van 2 t/m 16 okt. geboekt op 7 feb 2016 met als extra verzoek een kamer zo hoog mogelijk in het gebouw ( ik weet dat je hier geen rechten aan kan ontlenen, maar ik had toch ook niet echt laat geboekt met dit verzoek ). Dit was ons 4e verblijf in dit hotel. Bij aankomst bleek al dat we een kamer laag hadden op de 2e etage. De dienstdoende mannelijke receptionist kon ons wel een kamer op de 4e etage aanbieden maar dan moesten wij wel aan hem extra geld betale..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
12,9%
Stel t/m 30 jaar
31,1%
Stel ouder dan 30 jaar
41,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
3,8%
Groepen vrienden
3%
Overige groepen
6,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=85244


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)