Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Grand Okan

9,2

Bent u op zoek naar een uitstekend hotel met goede kamers, goede service en een goede ligging, dan is Hotel Grand Okan in Alanya een uitstekende keuze. In de directe omgeving vindt u vele gezellige restaurants en winkels en het mooie Kleopatrastrand ligt eveneens in de directe nabijheid. Bij het hotel is ook genoeg te beleven, er is een heerlijk zwembad en er worden verschillenden activiteiten georganiseerd.

Lees verder

  • Uitstekende ligging
  • Goede service en mooie kamers

Verzorging

prijzen zien & boeken
9,2

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

9 April 2016
"Fantastische ervaring Het gehele plaatje van Hotel Grand Okan in Alanya klopt 100%. Ontbijt en Diner perfect. De kamers, de bedden en het sanitair was goed verzorgd. Wifi aanwezig en gratis. TV met 3 Nederlandse zenders. Het personeel is vriendelijk. (Eigenaar) ... zijn super vriendelijk en gastvrij. Hotel Grand Okan Perfect verblijf......."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
2,9%
Stel t/m 30 jaar
29,3%
Stel ouder dan 30 jaar
44,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
2,9%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,4%
Groepen vrienden
7,5%
Overige groepen
4,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37987


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)