Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Kleopatra Atlas

7,5

Hotel Kleopatra Atlas is een geweldig hotel en dat komt mede door haar fantastische ligging in Alanya. Als je het hotel achter je laat hoef je enkel de gezellige boulevard over te steken en je staat al met je voeten in het warme zand. Na een dagje strand kun je s ´avonds gemakkelijk het bruisende centrum opzoeken dat slechts 500 meter verderop ligt.

Het all inclusive hotel beschikt over comfortabele kamers die stijlvol zijn ingericht. Zij hebben allemaal een balkon, zodat je ’s morgens voor het ontbijt de eerste zonnestralen al op kunt vangen. Het ontbijt wordt, net als de andere maaltijden, in het restaurant geserveerd waar je zowel binnen als buiten een plekje kunt uitzoeken.

In Turkije kan de temperatuur aardig oplopen en dan is het wel zo fijn als je gemakkelijk verkoeling kunt opzoeken. Gelukkig ligt er een zwembad voor de deur waar je heerlijk kunt dobberen en staan er tussen de ligbedjes verschillende parasols opgesteld. Voor de ultieme ontspanning is er een hamam en een sauna.

Lees verder

  • Comfortabele, stijlvolle kamers
  • Hamam en sauna
  • Fantastische ligging aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,5

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

A&A - 2 september 2016
"Het was top! Mijn vriend en ik hebben het super gehad."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
50%
Stel ouder dan 30 jaar
50%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=181415


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)