Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Kleopatra Life

Op een paar stappen van het goudgele Kleopatra strand, zo'n dertig meter, ligt het moderne Hotel Kleopatra Life. De goed verzorgde en strak ingerichte kamers zijn de ideale plek om tot rust te komen en de ligging is perfect voor het verkennen van Alanya. In de buurt zijn al wat winkeltjes en restaurantjes te vinden, maar hoe dichter je bij het centrum komt, hoe meer kleurrijke winkels en gezellige eet- en drinkgelegenheden er zijn. Na een wandeling van ongeveer 1,5 kilometer is het centrum te bereiken, maar je kunt natuurlijk ook de dolmus (een klein busje) nemen. Hoewel je aan het zwembad van het hotel tot rust kan komen, lukt dat misschien wel nóg beter in de hamam, waar je je helemaal in de watten kunt laten leggen.

Lees verder

  • Modern ingericht hotel
  • Op steenworp afstand van het Kleopatra strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

fam arts uit limburg - 20 oktober 2016
"de kamer was verders prima alleen de matrassen van de bedden waren net beton veel te hard dus daarop maar weinig geslapen iedereen vond dit. het eten was wel goed maar ook weer niet bijzonder vooral het ontbijt was karig de lunch was prima en beter als het avond eten wat dus ook niet veel was."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
61,5%
Stel ouder dan 30 jaar
30,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
7,7%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6120779


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)