Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Long Beach Resort

8,2

Het grote Hotel Long Beach Resort ligt op een rustige plek, met enerzijds het kleine centrum van Konakli op vier kilometer en anderzijds het bruisende centrum van Alanya op 15 kilometer. Met de dolmus (een kleine bus) kun je al in de korste tijd door de kleurrijke bazaar en gezellige haven slenteren. Het hotel wordt door slechts een weg gescheiden van het strand. Als je via het tunneltje onder de weg door op het strand komt kun je zien dat niet alleen het strand hier op je wacht. Als je liever niet het helderblauwe zeewater in gaat is het hier namelijk ook goed vertoeven door het zwembad dat aan het strand ligt en er zijn maar liefst acht glijbanen te vinden! Bij het hotel zelf kunt je natuurlijk ook een verfrissende duik nemen. In de leuke miniclub, met een levensgrote Shrek voor de deur, kunnen kinderen met leeftijdsgenootjes plezier maken. Het animatieteam zorgt voor activiteiten voor jong en oud, zo kun je bijvoorbeeld meedoen met ochtendgymnastiek, een rustgevende yogales of juist een beachvolleybal competitie. De kamers zijn mooi ingericht en liggen verspreid door het grote resort. De familiekamer categorie 1 heeft een geweldige ligging, met directe toegang tot een zwembad dat voor de deur ligt. Het zwembad wordt gedeeld met meerdere familiekamers....

Lees verder

 • Familiehotel
 • Acht glijbanen
 • Zwembaden aan het strand

Faciliteiten

 • Receptie (24 uur geopend)
 • Lift (aantal 8)
 • Kluisje (op de kamer)
 • Lobby

Meer faciliteiten

Ligging en omgeving

 • Door boulevard gescheiden van het strand
 • Afstand tot strand circa 50 meter (kiezelstrand, ligstoelen (gratis), parasol (gratis))
 • Afstand tot centrum Alanya circa 15 kilometer; Konakli circa 4 kilometer
 • Afstand tot Barstreet circa 5 kilometer

Lees verder

Verzorging

Ultra All inclusive

prijzen zien & boeken
8,2

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

23 August 2016
"Groot complex met vele zwembaden. Service in hotel niet altijd even goed: geen goede aanvulling minibar, weinig (soms) geen reactie op problemen zoals bij airco,...Wel zeer hygiënisch op alle gebied."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
13,5%
Stel ouder dan 30 jaar
3,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
22,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
27,6%
Groepen vrienden
5,4%
Overige groepen
27%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=119375


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)