Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Orient Suite

Hotel Orient Suite biedt u alles wat u nodig heeft voor een topvakantie. Het middelgrote complex wordt omringd door een prachtige sinaasappeltuin. Een oase van rust waar u zich heerlijk kunt terugtrekken. U kunt natuurlijk altijd een gezellige avondwandeling maken door het bruisende centrum van Alanya dat op circa 600 meter afstand ligt. Verder vindt u binnen het complex een minisupermarkt, kapsalon en wasserette. Een prachtverblijf voor een mooie prijs!

Lees verder

  • Mooie tuin
  • Vriendelijk personeel

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Franz van Bokhoven - 8 september 2015
"Alles was best goed alleen als er wordt gezegd meerdere nederlanda talige tv zenders dan willen we ze ook graag hebben anders geen reclame mee maken. Nu hadden we 11 dagen sneeuw ( had iets met satelliet te maken zeiden ze vreemd wsnt overal deedyie het) wij konden geen tv kijken alleen sneeuwbeeld we konden alleen luisteren want dat deed het goed )nu kijk ik in vakantie niet veel Tv maar toch"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
8,4%
Stel t/m 30 jaar
37%
Stel ouder dan 30 jaar
20,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
9,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
15,6%
Groepen vrienden
1,9%
Overige groepen
7,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=94669


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)