Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Q Premium Resort

8,2

Het unieke Hotel Q Premium Resort ligt direct aan het zandstrand, ideaal dus, voor iedereen die van de zon wilt genieten. Er zijn veel faciliteiten, voor jong en oud. Wil je lekker ontspannen? Dat kan in het wellnesscenter. Liever actief bezig zijn? Leef je uit tijdens een potje beachvolleybal of doe eens mee met het animatieprogramma. Voor zijn er veel sport en spel mogelijkheden en voor de allerkleinsten is er de miniclub. Natuurlijk zorgen de glijbanen voor veel waterpret bij zowel jong als oud! Het hotel heeft een luxe inrichting, met prachtige kroonluchters en barokke vormen en deze inrichting is tot in de kamers doorgetrokken.

Lees verder

  • Luxe inrichting

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,2

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

19 August 2014
"Zeer slechte service mijn dochter verzwikte haar enkel, geen enkel hulp hotel wilde arts niet bellen hoezo artservice! En van sunweb vertikte ze om te komen om te helpen. Ze moest maar tablet innemen en in taxi stappen, echt schandalig. Nooit boek ik meer bij Sunweb"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
56,7%
Stel ouder dan 30 jaar
10,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
10,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,5%
Groepen vrienden
6%
Overige groepen
9%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=86274


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)