Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel White City Resort

8,3

Ben je opzoek naar een super modern verblijf, met een strakke inrichting? Hotel White City Resort voldoet precies aan deze wensen! Het hotel ziet er 's avonds vanaf de buitenkant spectaculair uit door een kleurrijke verlichting, maar mag er overdag ook zeker zijn! Hier dompel je je onder in luxe en comfort. Met een rustige ligging aan het strand van Avsallar, is dit geen probleem. Breng voordat je de zon in duikt een bezoek aan de hamam, zodat je volledig uitgerust en schoongescrubt aan de vakantie begint.

Lees verder

  • Moderne inrichting
  • 3 waterglijbanen
  • 2 zwembaden

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,3

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

28 July 2014
"Pluspunten: Wij hadden een ruime kamer met een ruim balkon. Het eten was over het algemeen goed met dagelijks veel variatie. Bediening restaurant werkt hard, weinig last gehad van dronkaards, geluid etc....................................................................... Minpunten: Eerste nacht was het hotel overboekt, weinig tot geen goed Engels-sprekend personeel, housekeeping was zeer matig, sommige dagen werd de kamer helemaal niet schoongemaakt, laat staan beddengoed / handdoeken verschoo..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
36,7%
Stel ouder dan 30 jaar
40%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
6,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
10%
Groepen vrienden
3,3%
Overige groepen
3,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=109591


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)