Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Kervansaray Lara de Luxe

7,4

Het moderne Hotel Kervansaray Lara de Luxe ligt, zoals de naam al doet vermoeden, pal aan het strand van Lara. Het centrum van Antalya is eenvoudig te bereiken met de dolmus.

Rondom het u-vormige gebouw ligt een zee van ruimte, waar je heerlijk aan het rustige zwembad weg kunt dromen of plezier kunt maken bij het zwembad met glijbanen. Er zelfs ook een golfslagbad te vinden en voor kinderen is er natuurlijk een apart badje, zodat zij ook veilig verkoeling kunnen zoeken.

Maar naast waterpret is er nog veel meer te beleven. Zo begin je de dag perfect met ochtendgymnastiek en kun je  gedurende zowel op het droge als in het water actief bezig zijn. Er zijn maar liefst zes tennisbanen aanwezig en op het strand kun je kiezen uit verschillende watersporten.

Voor de allerkleinsten is er een speciaal kermisje, met een klein reuzenrad, mini caroussel en een treintje. De miniclub is de ideale plek waar kinderen van elkaar kunnen leren door leuke spellen terwijl ze talloze vakantievriendjes kunnen maken.

Lees verder

  • Golfslagbad
  • Zwembad met glijbanen
  • Modern hotel
  • Pretparkje voor kinderen

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,4

Klantwaardering

gebaseerd op 34 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Dings - 1 juli 2015
"Dit hotel is toe aan een grondige renovatie toe vieze kamer achterstallig onderhoud onvriendelijk personeel om eerlijk te zijn geen *****sterren waardig."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
4,1%
Stel t/m 30 jaar
18,1%
Stel ouder dan 30 jaar
16,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
17,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
18,8%
Groepen vrienden
4,7%
Overige groepen
20%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39232


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)