Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Belconti Resort

Pal aan het kiezelstrand bij Belek is het fantastische Hotel Belconti te vinden. Hier kun je naast heerlijk zonnen op het strand ook verschillende watersporten op het helder blauwe water beoefenen. Het hotel wordt omringd door een schitterende tuin, die perfect past bij de groene omgeving van Belek. De mooie natuur kun je ook vanuit je kamer bewonderen, iedere kamer biedt weer een ander uitzicht. Aan zowel sportieve als rustgevende mogelijkheden geen gebrek in dit groots opgezette resort. Zo kun je om actief bezig te zijn niet alleen in het fitnesscenter of op de tennisbaan terecht, maar kun je ook meedoen met fitness activiteiten in de buitenlucht, danslessen, spellen in het zwembad of bijvoorbeeld aquagym in zee. Sportief bezig zijn, maar toch ook helemaal tot rust komen kan tijdens de yoga en pilates lessen. Vervolgens is het pas echt volledig relaxen in het wellnesscenter, waar je uit verschillende massages en schoonheidsbehandelingen kunt kiezen. Ook aan jonge gasten is in het hotel gedacht. In de Smurfs Mini Club kunnen zij de dag goed beginnen met ochtendgymnastiek om vervolgens bijvoorbeeld zandkastelen te bouwen of knutselwerkjes te maken. En er zijn nog veel meer leuke bezigheden waar zij, misschien wel met een geschminkt gezicht, aan mee kunnen doen. 's Avonds is er d...

Lees verder

  • Schitterende tuin
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Leuke miniclub

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

21 June 2016
"Zijn voor de derde keer hier geweest. Boeken altijd een Deluxe Room, maar bij aankomst is het iedere keer niet de juiste kamer. Gelukkig was de volgende dag de reisbegeleidster van Sunweb aanwezig en de manager van het hotel, zodat we meteen de juiste kamer kregen. We hebben wederom genoten van 15 dagen Belconti Resort. Ook de (rolstoel)begeleiding op het vliegveld in Antalya was perfect."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
20%
Stel ouder dan 30 jaar
20%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
20%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
20%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
20%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=173063


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)