Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Rixos Premium Belek

9

Rixos Premium Belek is een modern en sfeervol hotel dat midden tussen de pijnbomen en direct aan een eindeloos privéstrand ligt. Dit hotel bij Belek is één van de meest luxueuze uit ons programma en biedt alles voor een vakantie om nooit te vergeten. Er is een uitgebreid animatie en sport- en spelprogramma.

Er is een aquapark Troy Aqua met maar liefst 14 glijbanen, waar je gratis toegang toe hebt. Dit waterpark staat garant voor uren waterplezier. Je krijgt ook gratis toegang tot het pretpark Land of the Legend. Hier vind je maar liefst 72 glijbanen! Daarnaast is er ook een uitgebreide dierentuin met tijgers, haaien en dolfijnen. Na een dag vol activiteiten, of een heerlijk rustige dag aan het strand of het zwembad, kun je gaan dineren in het buffetrestaurant of in één van de zeven à la carte restaurants. De keus is oneindig!

Lees verder

  • Geschikt voor eenoudergezinnen
  • 7 à la carte restaurants
  • Modern en sfeervol hotel

Verzorging

prijzen zien & boeken
9

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Rosa - 7 oktober 2016
"Mooi hotel met geweldig eten, maar slechte service tov 7 jaar geleden. In de bediening spreken ze bijna geen engels en duits en duurt soms erg lang (15 min.) voordat bediening komt vragen om iets te drinken. Helemaal geen bediening voor koffie/thee op buitenterras bij ontbijt. Alacarte restaurants hebben vast menu dus is geen a la carte. Duurt 3 dagen voordat een probleempje op de kamer was opgelost omdat ze niets begrijpen. Vis restaurant super"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
21,9%
Stel ouder dan 30 jaar
28,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
28,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
4,7%
Groepen vrienden
4,7%
Overige groepen
12,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39599


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)