Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Adalya Ocean De Luxe

9,6

Laat je verrassen door frisse uitstraling van Hotel Adalya Ocean De Luxe. De moderne inrichting van dit nieuwe hotel zorgt ervoor dat je je in een wereld van luxe bevindt. De faciliteiten van het hotel doen hier niet aan onder. Je hebt keuze uit meerdere restaurants en bars, de hamam zorgt voor complete ontspanning en overdag worden activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Doordat het hotel aan zee ligt, sta je binnen de kortste tijd met je voeten in het zand. Natuurlijk kun je ook een duik in het zwembad nemen.

Lees verder

  • Moderne inrichting
  • 3 waterglijbanen
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
9,6

Klantwaardering

gebaseerd op 5 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 July 2016
"Pluspunten: alles zeer proper, vriendelijk attent personeel, lekker eten, goede ligruimte aan strand. Minpunten: slechte wifi, animatie (in conferentieruimte), handdoekenservice, weinig ligruimte aan zwembad, gericht op Duitsers."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
75%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
25%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=194958


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)