Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Club Grand Side

8,9

Tijdens een verblijf in Hotel Club Grand Side is één ding zeker; u gaat samen met het gezin een topvakantie tegemoet! Met haar uiteenlopende faciliteiten is er voor ieder wat wils. Het aquapark zorgt voor uren waterpret voor het hele gezin. Er is zelfs een piratengrot! Terwijl de kids nog even genieten van de golven in het golfslagbad, zwemt u naar de swim-up bar waar een verkoelend drankje voor u klaar staat. Proost! Vervolgens is het tijd om u zich als herboren te voelen; de sauna of het wellnesscentrum is geheel tot uw beschikking. Heerlijk toch? Leuk om te weten is dat er tijdens de buffetten zelfgemaakte, biologische producten worden geserveerd vanuit het eigen Rani Farm. Het is ook mogelijk om de boerderij een bezoekje te brengen.

Lees verder

  • Aquapark Amazone World
  • Eigen biologische boerderij
  • Geschikt voor gezinnen
  • Privé strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,9

Klantwaardering

gebaseerd op 14 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Karin bakker - 9 augustus 2016
"Geweldig hotel,alles heel schoon,heerlijk eten alleen teveel Duitsers,was de tweede keer dat we hier waren, komen zeker nog eens terug"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0,4%
Stel t/m 30 jaar
10,5%
Stel ouder dan 30 jaar
8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
25,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
38%
Groepen vrienden
3,8%
Overige groepen
13,9%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=116590


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)