Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Club Side Coast

7,9

Hotel Club Side Coast is een heerlijk hotel voor families. Hier vindt u veel faciliteiten en een uitgebreid animatieprogramma. Het hotel is in 2012 uitgebreid met een extra gebouw en zwembad, vanwege de populariteit van het hotel. Het privéstrand van het hotel ligt op korte afstand en de gratis shuttlebus brengt u hier graag naar toe. U ligt dus lekker op het strand, of aan één van de zwembaden tijdens uw vakantie. Gezelligheid staat hoog in het vaandel in het hotel, dus geniet hier mer volle teugen van!

Lees verder

  • Familiehotel
  • 2 zwembaden

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 8 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Karel en Petra. - 18 september 2015
"Geen vier sterren waard, saladebar te warm en warme gerechten te koud. Hygiëne erg slecht in restaurant/strandrestaurant. Er wordt niet schoongemaakt, alles plakt. Veel gasten ziek. Personeel wordt omgekocht voor bediening/tafelbezetting. Alleen bij een goeie fooi tel je mee. Ook manager doet hier aan mee. Heel jammer ook als je in de minderheid bent als Nederlander!! Algemeen bekend. Er is geen enkele organisatie, ieder doet maar wat. Personeel vindt mobiel belangrijker dan bediening van de gas..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
1,1%
Stel t/m 30 jaar
10,2%
Stel ouder dan 30 jaar
35,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
10,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
29,5%
Groepen vrienden
1,1%
Overige groepen
12,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=110603


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)