Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Club Side Coast

7,9

Hotel Club Side Coast is een heerlijk hotel voor families. Hier vindt u veel faciliteiten en een uitgebreid animatieprogramma. Het hotel is in 2012 uitgebreid met een extra gebouw en zwembad, vanwege de populariteit van het hotel. Het privéstrand van het hotel ligt op korte afstand en de gratis shuttlebus brengt u hier graag naar toe. U ligt dus lekker op het strand, of aan één van de zwembaden tijdens uw vakantie. Gezelligheid staat hoog in het vaandel in het hotel, dus geniet hier mer volle teugen van!

Lees verder

  • Familiehotel
  • 2 zwembaden

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 9 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

18 September 2015
"Wil je het gevoel dat je in Duitsland bent? Dan ben je hier op het juiste adres. 90% van de bezoekers zijn uit Duitsland. Een enkele uit Nederland,Rusland en Turkije. Je wordt door iedereen in het Duits aangesproken, en soms is dat wel even schakelen. Een ander opvallend aspect is de Duitse privilege. Je ziet continu om je heen dat het personeel aan het slijmen is bij de Duitsers in de hoop een fooitje te krijgen. Kom je uit een ander land? Dan wordt je behandeld als een tweederangs burger.Bijvo..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
1,1%
Stel t/m 30 jaar
10,2%
Stel ouder dan 30 jaar
35,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
10,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
29,5%
Groepen vrienden
1,1%
Overige groepen
12,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=110603


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)