Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Defne Star

Hotel Defne Star is een ruim opgezet hotel met veel faciliteiten en veel groen om het hotel heen. Dit is iets wat u misschien niet verwacht midden in het centrum van Side! Zo is er een groot, speels gevormd zwembad met daar een grote ligweide omheen. Hier kunt u fijn een plekje in de schaduw opzoeken. U geniet van de buffetten en als u wilt kunt u ook één van de restaurantjes in Side uitproberen. Het hotel ligt namelijk aan de boulevard, waarover u een heerlijke avondwandeling langs veel restaurants en bars maakt. Een luxe hotel met een perfecte ligging!

Lees verder

  • Centrale ligging
  • Groot zwembad

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Suzanne - 21 juli 2016
"Alles staat aangegeven / beschreven in het Duits. Personeel spreekt niet tot nauwelijks Engels. Sunweb geeft dit niet aan, reviews zijn vertaald. Pas nadat je social media erbij pakt om naar het hotel te kijken zie je de Duitse reacties. Overigens, als je geen Duits spreekt, helpt het personeel je ook niet. Verder zijn de glijbanen erg leuk en is het zwembad schoon."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
14,8%
Stel ouder dan 30 jaar
14,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
44,4%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
22,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=109636


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)