Hotel Nova Beach - all inclusive

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Nova Beach - all inclusive

Aan het zandstrand van Side vindt u de knusse bungalows van Hotel Nova Beach. Tussen sinaassappelbomen en banenplanten verscholen liggen de bungalows verspreid over het park. Er is geen zwembad op het terrein, maar dat is niet nodig omdat u binnen enkele stappen met uw voeten in de zee staat! Het hotel ligt op korte afstand van het historische centrum van Side. Hier wandelt u binnen korte tijd naar toe, of u neemt de dolmus. Een gemoedelijk hotel met een perfecte ligging, hier gaat u een heerlijke tijd tegemoet!

Lees verder

  • Centrale ligging
  • Bungalowstijl
  • Aan het zandstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

George Forma - 21 mei 2013
"eerst dachten we wat is dit(kwamen aan in het donker)maar de volgende dag zagen wij hoe het werkelijk was en met het bijna altijd mooie weer hebben mijn vrouw en ik een heerlijke vakantie gehad. Kleinschalig en intiem met zeer vriendelijk personeel(familie bedrijf) en heerlijk eten. Het is wel een groot contrast met een vier of vijf sterren resort, maar dat zoeken wij juist."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
90,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
9,1%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=125541


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)