Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Oleander

Als u op zoek bent naar een sfeervol hotel en een korte afstand tot Side en aan het zandstrand, dan is Hotel Oleander echt iets voor u. Even ontsnappen aan de alledaagse drukte in Nederland kan hier in de grote, schaduwrijke tuin. Natuurlijk mag een bezoek aan de spa van het hotel niet ontbreken voor totale ontspanning. Het fijne zandstrand biedt waterpret voor het hele gezin en kinderen vermaken zich prima op één van de glijbanen bij het zwembad. Voor de actieve vakantieganger zijn er talloze mogelijkheden. Met de dolmus staat u in korte tijd in het centrum van Side, waar u winkels, restaurants en bars in overvloed vindt. Hotel Oleander biedt iedereen een heerlijk verblijf!

Lees verder

  • Centrale ligging
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

29 July 2014
"Voor de 2e keer in Turkije en voor het eerst bij dit Hotel. In vergelijking met het vorige hotel waar we verbleven vallen een aantal zaken op: 'all-in' heeft verschillende betekenissen. Bij Hotel Oleander zijn een aantal (nogal pietluttige) dingen niet all-in. tw: handdoeken service voor bij zwembad/strand (je betaalt per handdoek en moet nog eens 0,50 cent betalen om een schone set te krijgen). Voor de verse jus d'orange bij het ontbijt moet je 1 euro bijbetalen. Voor gebruik van de kluis in je..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
9,1%
Stel ouder dan 30 jaar
30,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
18,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
18,2%
Groepen vrienden
13,6%
Overige groepen
10,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=99897


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)