Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Port Side Resort

Op steenworp afstand van de helder blauwe zee van de Turkse Rivièra, vind je Hotel Port Side Resort. Je kunt hier genieten van de zon aan het heerlijke zwembad of aan het strand. Wil je niet alleen maar in de zon liggen? Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Natuurlijk is een dag eropuit in Side of de mooie omgeving ook een aanrader. Tijdens vakantie wil je natuurlijk ook ontspannen en dat kan in de hamam.

Lees verder

  • Luxe hotel

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Margot Leeggangers - 5 juli 2013
"Super hotel. Het is geen groot resort maar heeft alles wat je nodig hebt. Het eten was zeer goed, variatie en kwaliteit waren echt top. Het personeel was top. Hier hebben ze begrepen dat je als gast een klant bent en een welverdiende vakantie wilt. Ze zorgen voor je en zijn niet opdringerig maar beleeft en behulpzaam. Nogmaals, super hotel. Sunweb heeft de vakantie goed geregeld en gepland."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
21,1%
Stel ouder dan 30 jaar
26,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
10,5%
Groepen vrienden
15,8%
Overige groepen
21,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=101337


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)