Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Royal Atlantis Beach

Hotel Royal Atlantis Beach in Side is de ideale plek voor een geslaagde vakantie. Het complex bevindt zich direct aan het strand en is opgebouwd uit verschillende delen. Het hotel heeft een prachtig zwembad met waterglijbanen, hamam, sauna, een tennisbaan en een fitnessruimte. Je kunt heerlijk zonnen in de aangelegde hoteltuin of aan het strand direct achter het hotel ligt. Relaxen in een gemoedelijke en gastvrije sfeer, dat is Hotel Royal Atlantis Beach!

Lees verder

  • Waterglijbanen
  • Hamam

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Marianne Swaning - 19 mei 2013
"Jammer dat wij de enige 2 Nederlanders waren; de rest uitsluitend Duitsers. Ook is het prettig als de chauffeurs weten waar het hotel ligt; hebben er op de heenreis uren over gedaan om bij het hotel te komen. Ook een plattegrond hadden we wel erg prettig gevonden (maar vergeten erom te vragen!)"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
20%
Stel ouder dan 30 jaar
40%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
20%
Overige groepen
20%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=92819


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)