Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Seher Resort & Spa

7,8

Als u Hotel Seher Resort & Spa binnenstapt weet u direct dat heel het gezin hier een geweldige tijd tegemoet gaat. Alle ingrediënten voor een top vakantie heeft u binnen handbereik. De ochtend brengt u door op het strand, om 's middags lekker aan het zwembad te liggen. Ondertussen hebben de kinderen plezier in het water en op de glijbanen. En niet te vergeten, voor de allerkleinsten is er de miniclub met een levensgrote Shrek in de tuin! Nadat de kleintjes zich 's avonds uitgeleefd hebben in de minidisco, waagt u zich op de bowlingbaan. Voordat u uw kamer weer opzoekt doet u nog een drankje aan de bar en kijkt u alweer uit naar de volgende zonnige dag!

Lees verder

  • Miniclub met shrek thema
  • Bowlingbaan

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,8

Klantwaardering

gebaseerd op 8 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

4 July 2015
"Eten elke dag het zelfde. Hotel mag wel eens een opknapbeurtje hebben en niet al het personeel is even service gericht. Hotel is erg duits gericht. Animatieteam is top."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
6,9%
Stel t/m 30 jaar
8,3%
Stel ouder dan 30 jaar
15,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
33,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
23,6%
Groepen vrienden
2,8%
Overige groepen
9,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=116564


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)