Hotel Seher Sun Palace Resort & Spa

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Seher Sun Palace Resort & Spa

Welkom in Hotel Seher Sun Palace Resort & Spa! Dit hotel beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Bij aankomst ervaart u al de charmes van de Turkse gastvrijheid. Laat uw koffers naar de kamer brengen en ga vervolgens op ontdekkingstocht; eindigen we met een duik in het verfrissende zwembad of de azuurblauwe zee? Maak voor de volgende zonnige dag een afspraak bij één van de spa faciliteiten, zodat u geheel uitgerust van uw vakantie kunt genieten. Heeft u eerder een keer genoten van typisch Turks eten? In één van de à-la-carte restaurants kunt u dat herbeleven! Uiteraard is er daarnaast ook keuze uit het lopend buffet van het all inclusive programma. 's Avonds kunt u de dag afsluiten op uw eigen manier; laat u zich vermaken bij het hotel of zoekt u vertier in het centrum van Side? Wij wensen u een fijne vakantie!

Lees verder

  • Ruime kamers
  • Diverse watersportmogelijkheden
  • Regelmatig georganiseerde feestjes aan het strand
  • Eigen strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 9 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Mag wel - 11 september 2015
"Erg onvriendelijk personeel en 00k het op halen wat slecht geregeld als ik niet zelf had gebeld waren we waarschijnlijkan vergeten"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
1,6%
Stel t/m 30 jaar
21%
Stel ouder dan 30 jaar
28,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
7,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
18,5%
Groepen vrienden
5,6%
Overige groepen
17,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=116580


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)