Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Side Sun

In het stijlvolle Hotel Side Sun wordt het gegarandeerd genieten! Terwijl u bijkomt in de hamam hebben de kleintjes plezier in de miniclub. Als u helemaal uitgerust terug komt doet u gezellig mee met het animatieteam. Dan is het tijd om bij de lunch aan te schuiven. Later op de dag vermaken de kinderen zich prima op de glijbanen. Dat komt mooi uit, want ondertussen geniet u van een goed boek onder een parasolletje! In dit fijne all inclusive hotel hebben al vele vakantiegangers voor u een heerlijke tijd beleefd, bent u de volgende die hier een top vakantie tegemoet gaat?

Lees verder

  • Geschikt voor gezinnen
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

19 July 2013
"Het verbaasde ons dat er helemaal geen Nederlanders waren. Een super hotel met vriendelijk personeel. Vlakbij het hotel een prachtig strand !!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
50%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
50%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=116384


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)