Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Von Club Golden Beach

7,9

Het ruim opgezette Hotel Von Club Golden Beach ligt pal aan een goudgeel zandstrand van Side. Deze gezellige badplaats is na een kort ritje met een dolmus (een kleine bus) makkelijk te bereiken. Dichterbij ligt het kleine centrum van Colakli.De comfortabele kamers liggen verspreid over meerdere, lage gebouwen in de groene tuin. Hierdoor zal je niet snel het gevoel hebben dat je je in een groot complex bevind. Er zijn meerdere zwembaden, zo kun je de rust opzoeken bij de relax pool, of juist even energiek bezig zijn in het aquapark met maar liefst 11 glijbanen. Volwassenen, maar zeker ook kinderen kunnen zich in het aquapark helemaal uitleven. En dat is niet de enige plek voor kinderen om plezier te hebben, de speeltuin en miniclub waar leuke activiteiten worden georganiseerd zijn er ook voor hen. Natuurlijk hoort ontspannen ook bij de vakantie, daar biedt het wellnesscenter uitkomst voor: lekker schoongescrubt worden in de hamam om vervolgens te genieten van een weldadige massage. Naast het restaurant, waar iedere ochtend, middag en avond een uitgebreid buffet klaar staat zijn er verschillende à-la-carte restaurants. Kies je voor Chinees, Italiaans, een vers gevangen visje of ga je de Turkse keuken uitproberen? In het aquapark is ook nog een barbecue restaurant te vind...

Lees verder

  • Ruim opgezet in groene tuin
  • Groot aquapark
  • 5 à-la-carte restaurants

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 18 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

10 July 2016
"In de 2de week werd er bij de zwembaden om 15:00 al opgeruimd ( kussens, etc. ) wat je het gevoel geeft alsof men je weg wilt hebben. Tevens moesten we in deze week af en toe 20 minuten in de rij staan voor ons eten ( diner ). Zwembaden en animatie waren top, hebben ons ondanks dit ene min puntje uitstekend vermaakt. vindt wel dat men dingen zoals ijs voor de kinderen bij het all-inclusive pakket mogen doen ( moet nu 3 euro per ijsje voor betaald worden )"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
4,9%
Stel ouder dan 30 jaar
3,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
11,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
56,8%
Groepen vrienden
2,5%
Overige groepen
21%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=104106


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)