Hotel Von Resort Golden Coast

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Von Resort Golden Coast

8,1

Met een aquapark met maar liefst elf glijbanen en een langgerekt zandstrand voor de deur is Hotel Golden Coast Resort een ideaal hotel voor iedereen die van waterpret houdt. Het kleine centrum van Colakli ligt in de buurt en het het grotere, sfeervolle centrum van Side met een grote bazaar en talloze restaurants is makkelijk te bereiken met een dolmus (kleine bus).

Niet alleen het aquapark is hier de ideale plek om actief bezig te zijn. Zo zijn er ook aerobiclessen, een beachvolleybalveld, fitnesscentrum en meerdere watersporten mogelijk. Voor kinderen is er een gezellige miniclub en speeltuin. Na een diner in één van de verschillende restaurants is er de bowlingbaan om gezellig de strijd aan te gaan met medereizigers. Ook kun je kiezen om bij een spetterende show van het animatieteam nog gezellig een drankje te drinken.

Lees verder

  • Groot aquapark
  • Aan het zandstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,1

Klantwaardering

gebaseerd op 11 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Mariska Nefkens - 17 juli 2016
"Super leuke vakantie gehad bij Von Resort Golden Coast. Eten was goed en genoeg variatie. Animatie deed erg hun best om de gasten te vermaken. Het was erg rustig, dus geen problemen met bedjes gehad ;) Enige minpuntje vonden wij dat de mensen bij de receptie helemaal geen Engels spreken. Verder geen klachten!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
1,7%
Stel t/m 30 jaar
8,3%
Stel ouder dan 30 jaar
11,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
10%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
43,3%
Groepen vrienden
6,7%
Overige groepen
18,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=104105


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)