Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Emre Beach

Hotel Emre Beach hotel ligt zoals de naam al doet vermoeden, direct aan het strand. Het centrum ligt op korte afstand en de omgeving van het hotel is levendig en gezellig. Daarom kun je je zowel binnen als buiten het hotel prima vermaken. Om helemaal tot rust te komen kan er een bezoekje aan de hamam worden gebracht. Neem een verfrissende duik in één van de twee zwembaden, maar de zee heeft ook een heerlijke temperatuur. In de restaurants krijg je de mogelijkheid om heerlijk Turkse gerechten te proeven.

Lees verder

  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Maria zonne - 1 september 2015
"Personeel heel stug omdat ze je niet begrijpen. Wij hebben een kamer gehad waar ik in een hoog bad moest klimmen om te kunnen douchen (ik ben 70 jaar). Hebben steeds om een andere kamer gevraagd maar niet gekregen. Wij hebben daar 3 weken doorgebracht. Ik heb 3 weken niet kunnen douchen. Het was een trieste vakantie."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
14,3%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
71,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
14,3%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=112838


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)