Koningsdag: Contact Center gesloten

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Kervansaray Marmaris

5,9

Het kindvriendelijke Hotel Kervansaray Marmaris vind je op een rustige locatie in de geliefde badplaats Marmaris. Je bent hier slechts een paar stappen verwijderd van de bushalte en met de dolmus ben je binnen een mum van tijd in het bruisende centrum van de stad.

Het hotel beschikt over nette kamers die comfortabel zijn ingericht, en het gastvrije personeel zal er alles aan doen om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Dat begint al bij binnenkomst, maar ook in het Italiaanse restaurant en aan de bar zal dat heerlijke vakantiegevoel je niet in de steek laten.

Met een animatieprogramma, een mini club en een speeltuin is plezier gegarandeerd voor de jongste reizigers. En wanneer zij het leuk hebben, heb jij het ook leuk, nietwaar? Helemaal als je je bedenkt dat er een groot zwembad voor de deur ligt met daaromheen ligbedjes waar je eindeloos van het Turkse zonnetje kunt genieten…

Lees verder

  • Kindvriendelijk hotel
  • Rustige, groene omgeving
  • Gastvrij personeel

Verzorging

prijzen zien & boeken
5,9

Klantwaardering

gebaseerd op 61 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

V.d.wijngaert + 3 persone. - 1 september 2015
"Heb reeds eerder onze ervaring daar gemeld aan jullie. Schandalig vies vuil rothotel . We hebben 600 euro moeten bijbetalen voor overplaatsing menswaardig hotel dat WEL top was . Als tegemoetkoming kregen we achteraf regenparaplu thuis toegezonden. We hebben van alle tekortkomingen nog digitale fotos . Jullie blijven echt niet lachen hoor . Schaam jullie"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
6,2%
Stel t/m 30 jaar
17,8%
Stel ouder dan 30 jaar
7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
14%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
37,2%
Groepen vrienden
3,9%
Overige groepen
14%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37341


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)